Modele unghii magnetice

Dupa ce ai trecut prin toate etapele necesare pregatirii unghiilor pentru Aplicarea lacului dans mod corect, de la curatarea Lor, pana la definirea USAMV acestora, aplica primul Strat de lac. Este vorba despre base Coat, soins sont rolul de a fixa Oja colorata PE unghie. Foto sursa: wikihow.com vă putem oferi sfaturi cu cea mai mare plăcere! Puteți să-mi și telefonați la 0316 308 261 pentru mai multe detalii, vă invităm să urmăriţi Video-UL ataşat! Argintiul simplu sau in Combinatie cu un Roz tare este o alegere potrivita, indiferent de momentul Zilei. Există PE Piaţa cosmetică o gamă extrem de variată de produse créer spécial pentru ca manichiura ta să arate Perfect şi demnă de invidiat. Unul dintre aceste produse este Oja magnetică. Aceasta se aplică uşor şi asemănător cu Oja obişnuită. Se recomandă înainte de folosirea ojei magnetice, să se aplice PE unghie o bază care va menţine mai mult timp Culoarea. Se aplică apoi un prim Strat de ojă şi se lasă să se usuce complet. După aceea, se aplică al doilea Strat de ojă magnetică. După 1 MINUT, se foloseşte magnetul de PE capacul ojei pentru a realiza modelul preferat. Se ţine 20 de secunde Cât mai aproape de unghie, Dar fără să o atingă, pentru a se imprima Perfect. Se continuă cu Celelalte Unghii. Efectul original formidabil PE unghiile dumneavoastră vă stă la îndemână.

Înecați-vă în adâncurile acestor Culori și nuanțe Frumoase. Gel lacurile DIN această Serie, grație utilizării Magnetului NeoNail, creează PE Unghii o grupare tipică de mai multe nuanțe ALE unei singure Culori. Prin aspect, se aseamănă cu niște Lentile îngustate și irisurile strălucitoare ALE celor mai dorite rase de pisici. Acrylate de polyuréthane oligomère, Hema, Hydroxycyclohexyle phényl cétone, oxyde de bis-Triméthylbenzoyle phénylphosphine, +/-polyéthylène téréphtalate, CL 15850, CL 77499, CL 77742, CL 77891, CL 15985, CL 77492, CL 77289, Cl77510, CL 17200, CL 7749. Dupa ce primul strat s-a uscat, urmeaza Aplicarea celuJe de-Al doilea, acesta fiind cel de Oja magnetica. Pentru a realiza modelul Dorit cu ajutorul magnetului, este necesar sa ai grija la un aspect: Oja trebuie sa fie aplicata de doar cateva secunde pentru ca magnetul sa AIBA Forta necesara pentru crearea pattern-ului. Foto sursa: wikihow.com respectivul accesoriu DIN Kit trebuie tinut la o distanta de aproximativ trei milimetri de unghie, timp de Zece secunde. Dupa aceea, Poti Repeta operatile si in cazul celorlalte Unghii. Incearca si tu manichiura cu Oja magnetica, folosind fie o singura nuanta, fie o Combinatie DIN mai multe, in functie de imaginatia ta. Rezultatul te va multumi cu siguranta, pentru ca unghiile conte vor capata un aspect deosebit. Sursa Foto: wikihow.com cateva sclipiri Aurii pot schimba aspectul unui lac de Unghii turcoaz, mai ales daca ITI doresti o manichiura speciala, pe care sa o asortezi la o tinuta deosebita. Gel lacurile sunt cunoscute datorită aplicației Lor simple, cu toate acestea, sunt rezistente și, Dacă sunt aplicate corect, rezistă mult PE unghie.

Pentru seria NeoNail a gel lacului Cat Eye se potrivește cel mai bine gel Lacul NeoNail-base dure iar pentru luciul final, flexibilitate și soliditate perfectă, utilizați gel Lacul NeoNail-Hard Top. Cu ajutorul ojei magnetice Poti realiza o manichiura de invidiat, pentru ca varietatea culorilor este Mare.

This entry was posted in Sin categoría. Bookmark the permalink.

by admin